2421026072 Κουντουριώτου 12, Βόλος douka1984@gmail.comΕπιγραφές & Ψηφιακές Εκτυπώσεις | Δούκα


Η εταιρεία Επιγραφές Δούκα βρίσκεται στην οδό Κουντουριώτου 12, και δραστηριοποιείται στον Βόλο εδώ και πολλά χρόνια παρέχοντας υπηρεσίες προώθησης και διαφημιστικά προιόντα με μεγάλη εμπειρία, συνέπεια και επαγγελματισμό στις καλύτερες τιμές της αγοράς.

Αναλαμβάνουμε οτιδήποτε σχετίζεται με τη δημιουργία επιγραφών & την διαφήμιση, προσφέροντας πάντοτε ποιότητα, έμφαση στη λεπτομέρεια και ξεχωριστό αποτέλεσμα.

Χτίζουμε σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους πελάτες μας, οι οποίοι με την σειρά τους μας αναθέτουν, σταθερά, οτιδήποτε σχετίζεται με την εικόνα της επιχείρηση τους.

 

Για εμάς, η καλύτερη διαφήμιση είναι οι ευχαριστημένοι πελάτες μας!

 

 

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

ΦΩΤΕΙΝΕΣ ΕΠΙΓΡΑΦΕΣ

Έχουμε ως γνώμονα την ποιότητα και την αντοχή, παράγουμε επιγραφές υψηλής αισθητικής, σε ανταγωνιστικές τιμές. Βασικό μας στόχο αποτελεί η άριστη προβολή της επιχείρησή σας!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΕΣ ΤΑΜΠΕΛΕΣ

Αναλαμβάνουμε την σχεδίαση, την κατασκευή και την τοποθέτηση κάθε τύπου επιγραφής και ταμπέλας για τον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΚΤΥΠΩΣΕΙΣ

Τα σύγχρονα μηχανήματα ψηφιακής εκτύπωσης και κοπής, τα υψηλής ποιότητας υλικά που χρησιμοποιούμε, σε συνδυασμό με την πείρα μας είναι η εγγύηση για το καλύτερο αποτέλεσμα προβολής 
της επιχείρησή σας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΝΔΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

ΕΝΔΥΣΗ ΟΧΗΜΑΤΟΣ

Αναλαμβάνουμε να ντύσουμε μερικώς ή ολικώς το όχημα σας αλλά και διάφορα αξεσουάρ αυτού. Φορτηγά, αυτοκίνητα, επαγγελαμτικά οχήματα, μηχανές, σκάφη, κράνη μηχανής κ.α.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει πολυσύνθετες διαφημιστικές κατασκευές, με προσαρμογή διαφόρων υλικών για την καλύτερη προβολή του καταστήματος σας, των προϊόντων σας, και διάφορων αλλων σχεδιαστικών απαιτήσεων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΚΕΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Στις Επιγραφές ΔΟΥΚΑ μπορούμε να διαμορφώσουμε και να δημιουργήσουμε για το χώρο σας όχι μόνο ταμπέλες αλλά και αυτοκόλλητα που θα δώσουν χρώμα, κατασκευές από διάφορα υλικά που θα διακοσμήσουν το χώρο σας και επιγραφές led που θα κάνουν ...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΜΑΘΕΤΕ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

Σας εγγυόμαστε για την δημιουργικότητά μας, την άψογη εξυπηρέτηση και προπάντων με τις καλύτερες και ανταγωνιστικότερες τιμές της αγοράς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ